Redactie

Wij schrijven en redigeren artikelen, brochures, persberichten, boeken… Wij publiceren reeds ruim 20 jaar en deden dat voor opdrachtgevers zoals De Telegraaf, Het Parool, De Volkskrant, Sportweek, Ajax Life en Dito Magazine. Soms waren het nieuwsberichten, maar vaker reportages of achtergrondverhalen, zowel in het binnen- als in het buitenland gemaakt. Voorbeelden zijn: interviews met voetbalsterren als Pelé, Maradona, Wesley Sneijder, Klaas-Jan Huntelaar, Johan Cruijff, Marco van Basten, Lothar Matthäus en Rivaldo.

Ook publiceerden wij (in 2000) de biografie van Frank en Ronald de Boer: 'De Boertjes, van Grootebroek tot Barcelona' en (in 2010) die van Joark, de biografie van de hooligan van de F-Side van Ajax (Mijn leven, mijn verhaal, mijn Ajax).

In 2012 kwam 'Wat een kutvoetbal, he?' n.a.v. de doodgeschopte grensrechter Richard Nieuwenhuizen uit. In 2014 publiceerden wij de geautoriseerde biografie van Badr Hari ('Mijn verhaal').

In april 2015 kwam het boek 'Sex, drugs en voetbal' uit. Zie ook www.sexdrugsenvoetbal.nl.

Wij 'coverden' vele grote sportevenementen zoals het EK hockey, de Wieler 6-daagse, het WK squash, de America's Cup, de Volvo Ocean Race, het EK judo, (inter-)nationale marathons, honderden eredvisiewedstrijden, tientallen interlands, Champions League finales en WK's (allen voetbal).